piercing

(Den mørke flekken ved siden av øredobben er kulepenn, sorry for dårlig bilde. Kameraet hadde ikke mer strøm, så jeg måtte bruke mobilen)

Heiiheiii ♥

Jeg vet jeg har vært sykt dårlig blogger de siste ukene, men jeg har nesten ikke vært på dataen i det hele tatt.
Har liksom ikka hatt gidda til å gjøre noe... 

Men til poenget; igår var jeg og mamma på Jørpeland, jeg skulle på konfmøte (kl 7), men før det gikk vi til en frisørsalong. Jeg SKULLE ta hull i øret, fordi jeg har ventet så lenge nå, og det har liksom ikke blitt noe av. Jeg skulle egentlig ta et hull oppforbi det nederste på begge sider + ett helt øverst (på bildet). Men så sa hun damen at hun anbefalte ikke å ta alle på en gang, så da tok jeg bare det øverste. Får heller vente en måned og to på å ta de andre.  Jeg skulle egentlig ha diamant øredobb, men når hun hadde tatt hullet, hadde hun tatt feil øredobb -.-
 

Når jeg skulle ta det, sve det noe helt grusomt, men det hjelpte med litt kaldt på. Og etterpå når vi satt i konfmøte, klarte jeg ikke se helt klart, det ble på en måte litt skurret. Det var jo litt ekkelt da, men når jeg kom ut i frisk luft gikk det bedre.

Hva synes du? Har du piercing der? 


  1 kommentarer

Postet av:
Jaa,jeg har tre der oppe på den ene siden. Har tatt hull i ørene 12 eller 13 ganger, så synes ikke det gjør så vondt egentlig :)
03.jan.2012, 20:12

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011

kategorier


20 days challenge
Anbefaling
bilder
Blogg
design
facts
Ferie
Hverdag
hårfrisyrer
innkjøp
jul
klær
KOLLEKSJON
Konkurranse
mat
outfit
rommet mitt
sommerferie
spørsmål
ting og tang
topp 5
video

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!
hm.com/no

design av:


idawisth.blogg.no


hits