Et problem jeg har...hmm... det må nok bli at jeg er SJENERT/BLYG! Jeg liker ikke å skille meg ut, å tørr ikke å snakke så mye med folk jeg ikke kjenner. 
Jeg husker engang når vi var på Gran Canaria. Vi var i en stoooor sal der det skulle være noen show. Etter noen show, hadde de en spørre konkurranse. Vi stilte oss på den siden vi trodde var rett svar, å når vi fikk rett, fikk vi en lapp som det stod et nummer på. Etter spørsmålene, ropte de opp tilfeldige nummer. Plutselig sa de at av mine nummer. Jeg fikk helt panikk (iallefall nesten). Jeg reiste meg og gikk opp på scenen. Jeg måtte si navnet mitt, hvor gammel jeg var og i hvilket land jeg bodde i en mikrofon, alle satt å så på MEG! Jeg ble sikkert helt rød i ansiktet. Jeg trodde jeg skulle dø når jeg sto oppe der. Jeg tror det er det flaueste jeg noen gang har gjort!!

 

 

Vi snakkes senere ! 
Hmm, det er ikke akkurat noe flaut...men kankje latteren min!

Haha..du vil seriøst ikke høre den, du hadde sikkert fått altterkrampa hvis du hadde hørt den...neida, den er ikke så verst. Men når jeg er hyper, får jeg veldig rar stemme!

 

Idag har vi vært på sykkeltur til en plass som heter Kjelavik, vi hadde det ganske gøy der. Men når vi skulle hjem igjen, så vi en død røyskatt i veien, det var bare så ekkelt! Nå er jeg helt utslitt, men jeg skal ut  igjen øyeblikk. Så vi snakkest senere! Nå er det faktisk langhelg. Det er ca. 10 dager igjen av skolen!!! Gleder meg så syykt mye til sommerferien!

 

Men vi snakkest!
 Svart iPhone 3GS
X
Ehhhmmmmm...jeg aner ikke. Det er liksom ikke noen kjendiser som er DØDSPENE synes jeg, men kankje Taylor Lautner er fin, Jaden Smith er ganske søt (mindrårig), vet ikke om noen andre...de er ikke akkurat attraktive, men men...

Jaden Smith 2011. Onstagemar , appears jaden

...
Jeg har mange bestevenner, klarer ikke å velge ut én...

Meg, Tina, Helga og Gitte ♥

Khatera, Kristin, meg og Gjertrud ♥

De er de beste vennene mine fordi jeg kan stole på dem, ha det gøy med dem, dele ting med dem osv ♥

 

- Sanne ♥
 
Haha..

 

-Sanne ♥
bilde bilde bilde


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


Arkiv


· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011


Kategorier


· 20 days challenge · Anbefaling · bilder · Blogg · design · facts · Ferie · Hverdag · hårfrisyrer · innkjøp · klær · KOLLEKSJON · Konkurranse · mat · outfit · sommerferie · spørsmål · ting og tang · topp 5 · video

Linkerblogg.no
Få din egen blogg!
hm.com/no

Design / Layout
hits