(Den mørke flekken ved siden av øredobben er kulepenn, sorry for dårlig bilde. Kameraet hadde ikke mer strøm, så jeg måtte bruke mobilen)

Heiiheiii ♥

Jeg vet jeg har vært sykt dårlig blogger de siste ukene, men jeg har nesten ikke vært på dataen i det hele tatt.
Har liksom ikka hatt gidda til å gjøre noe... 

Men til poenget; igår var jeg og mamma på Jørpeland, jeg skulle på konfmøte (kl 7), men før det gikk vi til en frisørsalong. Jeg SKULLE ta hull i øret, fordi jeg har ventet så lenge nå, og det har liksom ikke blitt noe av. Jeg skulle egentlig ta et hull oppforbi det nederste på begge sider + ett helt øverst (på bildet). Men så sa hun damen at hun anbefalte ikke å ta alle på en gang, så da tok jeg bare det øverste. Får heller vente en måned og to på å ta de andre.  Jeg skulle egentlig ha diamant øredobb, men når hun hadde tatt hullet, hadde hun tatt feil øredobb -.-
 

Når jeg skulle ta det, sve det noe helt grusomt, men det hjelpte med litt kaldt på. Og etterpå når vi satt i konfmøte, klarte jeg ikke se helt klart, det ble på en måte litt skurret. Det var jo litt ekkelt da, men når jeg kom ut i frisk luft gikk det bedre.

Hva synes du? Har du piercing der? Heihei ♥

Da har jeg sett gjennom alle bildene til bloggen, var faktisk sykt mange. Men nå er jeg ferdig!
Til poenget, imorgen rett etter skolen skal jeg, mamma og en venninne til kvadrat. Vi skal kjøpe julegaver og jeg skal se litt etter ballkjole. Men vis jeg ikke finne, tror jeg at jeg skal bestille en fra nelly!

Men nå jeg nok legge pcen for en stund, skal gjøre lekser -.-
Når mamma kommer hjem fra trening, har hun hentet en pakke til MEG! Fra Ginatricot. Gleeeeder meg ♥ 
Skal vise dere hva jeg fikk ;-D 

 

Hva skal dere imorgen?
Heihei ♥

Da har jeg kommet hjem fra jentekveld hos Gjertrud! Hun ble 14 år på torsdag!
Vi spiste taco, så på film og snakket. Det var veldig kos da. Her noen bilder fra kvelden, men gidder ikke laste opp alle, siden det var så sykt mange! Hva har dere gjort på idag? ♥

Heihei ♥

Da var det helg, lærerene skal ha planleggingsdag eller noe så vi får fri imorgen.
Berit kom til meg rett etter skolen, vi har sett på tv og spist Grandi pizzzzzza  ♥

Vi skulle ha engelsk presentasjon idag, men og en annen fikk ikke gjort fordi det var ikke mer tid igjen.
+ at når jeg satt i 6 timer igår å laget 8 lysbilder, skulle "hun andre" bare lage 2 lysbilder. Men når jeg kom til skolen hadde hun ikke klart å skrive om det hun skulle. Så da hadde jeg laget 8 lysbilder, og hun...0!
Trodde jeg skulle klikke på henne, så da måtte jeg lage de to siste lysbildene i løpet av ca. 10 min.
For å si det rett ut; jeg skal aldri jobbe med henne igjen. (sorry for all klagingen, men må bare få det ut!)

 

//Tina

Hva har du gjort idag?

 

 

 
//arkivbildet

Heisann ♥

Da har jeg akkurat dusjet, klar for å legge meg nå kjenner jeg. Vi skal ha naturfag prøve imorgen, så jeg skrev ting jeg må vite på dataen. Gjett hvor mange side?      5 sider!!  Det er jo galskap. Jeg ble ferdig når klokken var halv tolv, å nå må jeg seriøst legge meg! Legger meg jo så sent hver dag jo. Å jeg som liksom skulle få tilbake døgnrytmen, men neida! ♥klageklage♥

Men nå må jeg nok legge meg til å sove, ellers klarer jeg jo ikke våkne imorgen, haha! 

Skal dere ha prøve denne uken?

Takk for alle de søte kommentarene jeg har fått i det siste, setter pris på det ♥

(PS: kommer kankje en liten outfit imorgen :D ) 
Halllloooooo! Hei nå er jeg endelig klar for å sove. Jeg har laget kort til venninna mi som fyller året om bare en uke. Jeg måtte liksom bare bli ferdig med det! Nå har jeg holdt med det i snart to timer, og endelig er jeg fornøyd. Tror dette er rekord på hvor lenge jeg klarer å gjøre noe før jeg legger meg. Har aldri vært så sen på en vanlig skoledag! Men nå må jeg nok legge meg, god natt <33 Hva tid la du deg idag?Hallais!

Jeg har begynt å lage en ønskeliste for julen 2011, here you go:

 

 //escada taj sunset parafymen

//pynteputer

//gavekort

//uggs

//kort-ting

DC Respect Jacket - Women's

//dc-jakke  (ikke denne jakken da)

//sykkel

//sminke

//parkettgulv på rommet mitt

//nye filmer

//fint hvitt speil

 

Dette var da litt av det jeg ønsker meg, ønsker meg myyye mer men jeg kommer ikke på mer.
Har dere noe av dette? Ønsker dere dere noe av dette? 

 
Hei mine søte små lesere! ♥

Nå sitter jeg altså her å skal gjøre en mattelekse, har ikke begynt engang. Jeg er så syykt trøtt!
Klarer liksom ikke å konsentrere meg. Sykt irreterenes egentlig. Skulle egentlig gjøre leksene kl seks, men så tenkte jeg at jeg skulle se litt på tv litt først, men plutselig var klokken halv ti.

Jeg kjenner jeg blir irretert på meg selv. Hver kveld må jeg bare se noe på tv før jeg går å dusjer og legger meg.
Hver kveld de siste dagane har jeg ikke gått opp før klokken er elleve, og da blir det sent siden jeg skal pusse tenner, dusje (i et kvarter), fjerne sminken, finne klær til neste dag, pakke eventuelt gym eller svømme bagen ++++
Jeg sovner ikke før klokken er halv ett - ett, fordi jeg spille ferdig noe på iPaden, + se på mobilen.

Det er liksom alltid noe jeg gjøre føre jeg legger meg! Sorry for dårlige bilder, har ikke kamera her akkurat nå, så jeg brukte webben!

 

Hva har du gjort på idag?♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 

 
Sorry for being a baaad blogger!

Jeg vet det er over en måned siden jeg blogga sist, å at jeg alltid sier at jeg skal skjerpe meg, blogge mer og blablabla....  Men jeg har så sykt lite "blogglyst", eller hva jeg nå skal kalle det. Dere tenker sikkert -hvorfor i all verden gidder hun å ha blogg når hun ikke engang blogger?   Men som i mitt aller FØRSTE innlegg skrev jeg faktisk at det skulle være en "avogtilblogg". Så nå vet dere hvorfor jeg ikke blogger så mye. 

Ble litt mye kjedelig snakking nå, men måtte bare si det.

Som dere kankje ikke vet, var jeg på Cruise i Middelhavet for ca. 4 uker siden. Jeg tenkte jeg kunne legge ut litt bilder fra det, vis dere vil?


//cruiset vi var på - MSC-Splendida

 

Kva heter blogger din? Kankje jeg vil lese bloggen din :-)
Hola! Jeg vet det er leeenge siden jeg har blogga nå, men jeg har liksom ikke hatt "tid". 

Men ja, idag har jeg ikke gjort på så mye daaaa, men kan vel si noe av det jeg har gjort.
Når jeg sto opp, tok jeg på meg noen "kose-klær" å gikk ned å så på tv en stund. Når klokken ver rundt halv 12, gikk jeg litt ut, var ikke noe å gjøre så da gikk jeg inn.
Siden klokka var rundt 12, kledde jeg på meg , rydda litt på rommet å satte meg på pc-en. Jeg er jo slik at jeg blir veeeldig fort lei av klærna mine, så jeg tenkte jeg kunne gå litt på nettet å se litt etter klær, fant 4 ting på hm.com/no. Her kommer tingene, jeg har bare tar bare noen små bilder, så får dere heller se dem når de har kommet hjem til meg!

Genser salg 59,50,- (149)

GenserTubeskjerf 59,50

Tubeskjerf Genser 79,50,-Topp Shorts salg 29,50,- (99)Shorts

Har dere noe av dette?

 

Bestilte også et smykkeskrin igår:

 

  kostet egentlig 900,- men var på salg for 699,- så jeg måtte bare kjøpe det! :-)

 

Har ikke noen andre planer idag, men skal kankje sykle litt, vi får se. Hva har dere gjort på idag da?
Heihei, eller man kan vel si god natt! 

Men imorgen er det i hvertfall skole igjen -.- Jeg både gruer meg å gleder meg. Jeg gruer meg til alle leksene å prøvene, men blir gøy å se alle vennene mine igjen! Har ikke sett dem siden skoleslutt, utenom noen da. 
Nå prøver jeg alstå å sove, men jeg får det bare ikke til.Pluss at det hjelper ikke så mye med to kattunger som løper rundt og rundt rommet mitt!

Men jeg får vell prøve å sove igjen da, skal jo tross alt stå opp kvart på 7 imorgen tidlig.

Her kommer noen bilder av mine små pusekatter ♥ Har dere katter?
Hei, jeg beklager for at jeg ikke har blogget på over en uke nå. Jeg har ikke hatt tid. Skal begynne å blogge litt oftere fremover, men ikke så mye.
Det har vel ikke skjedd så mye, utenom bombingen i Oslo, og skytingen på Utøya. Har ikke orket å skrive om det. Men en ting jeg må si, at det er helt sykt trist. Stakkars alle de omkomne og skada personene. Og ikke minst familiene som har mistet sine barn og kjente! At én mann kan gjøre så mye skade, å ha så mye hat i seg, går bare ikke ann. 

Jeg synes at Breivik skulle fått 1 års fengsel for hver person han har drept; livstid!

 
Hei, pappa hadde plutselig snakket med mamma om at vi skulle få oss en hest/ponni. Ble glad når jeg hørte det. Jeg hadde jo en shetlandsponni for noen år siden. Han het Laban, vi ga ham bort pga jeg hadde ikke intr. for ham lenger, og han fikk forfangenhet (han ble for tykk, som gjorde at han fikk vondt i hovene)  Har sett etter hester på finn.no, men jeg finner ikke "den rette"! Noen som hvet hvor jeg kan finne:

En islandshest hoppe, helst 3-4 år.Brun eller svart (ikke hvit). Ikke en konkurranse hest, bare til å ha som hobby hjemme - familiehest. Helst i disse fargene :

 

Noen som hvet om en hest slik som den jeg ønsker?
Hei, idag har jeg vært i Årdal. Jeg har besøkt en venninne. Vi gjorde ikke så mye, vi var ute, treff noen som var på 4H fylkesleir, så en film, kjedet oss.... Jeg kan legge ut noen bilder imorgen (kankje) fra dagen. Nå er jeg så sykt trøtt, at jeg tror jeg går å legger meg! Snakkes, god natt!

          Haha...random bilde!

 

 

Hva har du gjort på idag?
Den 03.juli til 09.juli skal vi til Spania, Ablir. Vi har vært den samme plassen mange ganger men vi skal ha en annen leilighet denne gangen. Det er jeg, mamma, pappa å en som heter Ruben (en venn), som skal reise. Dit vi skal, er det alltid rolig, og lite trafikk. Vi har alltid leid en bil også, men det skal vi ikke nå. Her er bilder fra leilighetene:

Tennisbane

Uteplassen

Uteplassen

Utsikt fra terrassen

Gangen

Stuen

Stuen

Mamma og pappa sin seng

Meg og Ruben sine senger

Har dere vært der?

Noen spørsmål?
Nå sitter jeg på skolen, har ingenting å gjøre, rett og slett kjeder meg. Så jeg tenkte at jeg kunne blogge litt.

Senere skal vi gå tur til en plass som heter Hjelmen, har ikke så lyst til det, men må man, så må man. Imorgen er det siste skoledag, å da får vi karakterene. Håper jeg ikke får så mange 3-ere.
Forresten fikk vi nettopp tilbake et tegneserie prosjekt som vi jobbet med for noen uker siden, jeg fikk 5-ER. Ble litt overrasket, trodde jeg kom til å få 3 eller noe!)

Snakkis!
Heihei, idag blir jeg 14 år. Har vært i kongeparken med noen venner, og vært med en som heter Ruben. Har ikke gjrot mer enn det. Legger ut noen bilder etterpå! Snakkis!
Hei, nå skal jeg ta meg en liten joggetur. Gidder ikke jogge så veldig langt, det er så syykt varmt ute (eller er det bare derfor jeg sprang etter noen sauer!!??). Jaja...men nå må jeg stikke å jogge, snakkis!

Jogge-outfit:

//shorts : cubus//singlet : ginatricot//

 
Heihei, nå har jeg vært ute å hjulpet mamma med å jage noen sauer. Det var 6 værer, det var drit skummelt. Når jeg skulle jage dem ned på et jorde, så sprang jeg etter dem, plutselig snudde alle seg å spang mot MEG! Jeg ble livredd, jeg hylte å skrek. Så hoppet jeg oppå en stor sten, slik at de ikke fikk tak i meg. Jeg filmet da de sprang etter meg, men jeg gidder ikke legge den ut. Her kommer noen bilder:


Hei, jeg har ikke blogger på 2 dager nå, men jeg har hatt det litt travelt. Jeg skal prøve å blogge mer, men som jeg sa i noen av de første innleggene, det er bare en "av og til" blogg. Jeg legger kankje ut et innlegg senere, men nå prøver jeg på masse klær. Snakkis!

PS! Jeg gidder ikke mer av 20 days challenge, jeg orker ikke å blogge hver dag!
I det tidligere innlegget, skrev jeg at bokstavene ble til tall e\og tegn. Jeg hadde bare hvert borti "num-lock" tasten. Hahahaha...at det går ann å være såå dom! Det kommer et innlegg som jeg legger ut bilder fra hele helgen ! 
Hei beklager for at jeg ikke har blogget. Pcen min er helt fucka. Når jeg skriver noe, kommer det opp tall og tegn istedenfor bokstaver!!  Grrrr....jeg tror jeg må levere den inn. Men er det noen av dere som vet hva som kan være galt, elller hva jeg kan gjøre???

Skal begynne å blogge igjen etter jeg har fått fiksett det !

Snakkes ♥
Hei, nå har jeg besøk av Berit. Skal være med Tina senere (kankje). Her kommer noen bilder:


Tycks??

Hei, tenkte jeg skulle prøve meg på en 20 days challenge, kommer sikkert til å glemme det ut litt. Men vis jeg gjør det, bare gi beskjed.

 

♥ DAY 01 - ett bilde av deg selv, som du blir flau over
♥ DAY 02 - ett bilde av din bestevenn, og hvorfor det er den beste vennen
♥ DAY 03 - bilder av fem attraktive kjendiser
♥ DAY 04 - ett bilde av deg, tatt i dag
♥ DAY 05 - ett bilde av mobilen din
♥ DAY 06 - en flau ting om deg selv
♥ DAY 07 - et problem du har
♥ DAY 08 - favoritt plagget ditt
♥ DAY 09 - litt om deg selv
♥ DAY 10 - noe som irriterer deg
♥ DAY 11 - ett bilde av datamaskinen din
♥ DAY 12 - noe du gleder deg til
♥ DAY 13 - noe du er veldig redd for
♥ DAY 14 - en dag du savner
♥ DAY 15 - ett bilde av deg som liten/baby
♥ DAY 16 - fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen
♥ DAY 17 - dine ynglingsbloggere
♥ DAY 18 - hva er i vesken din?
♥ DAY 19 - hvordan beskriver du livet?
♥ DAY 20 - fortell om noe du aldri kommer til å glemme

 

Har du hatt 20 days challenge?

Hvordan var den du hadde?
Hei, idag har vi hatt norsk tentamen. Jeg tror jeg gjorde det bra, satser på en firer. Men ja, nå er det helg. Jeg skal bare chille hjemme. Har tatt masse bilder idag. Kommer kankje til å legge de ut idag eller imorgen. 

Skulle bare ta en liten sving innom. Snakkes senere!

 

-Sanne
Hei, imorgen skal vi ha norsk tentamen. Gruer meg litt, men det er litt gøy med tentamen også. Da får vi gå tidligere! :P

Forresten, idag hadde vi aktivitetsdag. Var ganske kjekt, men jeg MÅTTE til tannlegen i halv et tida. Det er 1 og et halvt år siden jeg har vært hos tannlegen, så jeg fikk ikke lov til å droppe det! Jeg var så sykt redd for at jeg skulle båre, jeg har aldri gjort det før. Men som vanlig hadde jeg null hull. Ble glad for at jeg ikke hadde hull, for vis jeg måtte ha tatt en sprøyte hadde jeg sikert frika ut. Jeg bare HATER sprøyer!

Canon EOS 1100D

Men ja, nå sitter jeg iallefall å øver til norsk tentamen. See Yah!

 

-Sanne
Det har regnet i nesten hele dag, å når jeg gikk ut, var det masse aske på bilene, ASKE FRA ISLAND! haha..måtte bare skrive det :F
Det var litt creapy spør du meg. Her er noen bilder:  

Noen andre som har sett aske?

 

-Sanne


Hei !

 

Jeg skal begynne en "av og til" blogg. Jeg har hatt en blogg før som het sannesommer, men jeg sluttet en gang i mars pga stygge tilbakemeldinger og fikk lite tid til å gjøre andre ting.
Nok om det, jeg legger ut et innlegg der jeg kommer til å skrive litt om meg selv, slik at dere får vite hvem jeg er.

Det jeg mener med en "av og til" blogg, er at jeg kommer ikke til å blogge så veldig mye, jeg blogger når jeg har tid og lyst. 
Skal prøve å ha bilder i vært innlegg, synes innlegg blir kjedelige uten. Og jeg må si at jeg er IKKE en proff blogger. Så ikke forvent så veldig mye!

 


Det kommer snart et innlegg - fakta om meg!

 

-Sanne♥

bilde bilde bilde


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


Arkiv


· Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011


Kategorier


· 20 days challenge · Anbefaling · bilder · Blogg · design · facts · Ferie · Hverdag · hårfrisyrer · innkjøp · jul · klær · KOLLEKSJON · Konkurranse · mat · outfit · rommet mitt · sommerferie · spørsmål · ting og tang · topp 5 · video

Linkerblogg.no
Få din egen blogg!
hm.com/no

Design / Layout
hits