Hei, jeg har meldt meg på påkonkurranse der du kan vinne noen ting fra E.L.F. Jeg elsker ting fra elf, så jeg måtte jo bare melde meg på. Meld deg på HER om du vil :)
Hei, nå er jeg med i en på elkjøp, hvor du kan vinne et systemkamera. Stem på bildet mitt her :-)

 

Dette er bildet jeg har sendt inn! Likte dere det? Har lagt det ut på bloggen før, sorry!
Hei, nå har jeg akkurat kommet hjem fra Spania (eller igår da). Men som jeg sa skulle jeg trekke vinneren etter ferien, å det har jeg gjort! Å vinneren ble....... martinelpedersen !


Det jeg gjorde var å se på hvordan bloggen var, her kommer vurdering av bloggen + rangering 1-10:

Header:  Jeg likte headeren veldig godt, fordi jeg liker fargene og hvordan den er satt opp. ( 8 )

Design: Designet var ganske ryddig, fine farger. Men kunne godt hatt litt mer detaljer. ( 7 )

Innlegg: Er kankje litt for kjedelige innlegg, kunne skrevet litt mer. Litt skivefeil noen plasser. Mange fine bilder! ( 6 )

Gratulerer! Hei, fristen for å melde seg på er på fredag. Jeg laster opp videoen om hvem som vant på youtube. Det kan ta litt tid, jeg legger linken til videoen på "video" oppe på menybaren!  Det er bare kankje at jeg får tid til å legge den ut da, men vi får se!                             http://sannesays.blogg.no/1308829459_kommenter.html
Synes om bildet?

Hei, akkurat nå sitter jeg å vurderen bloggene på link-konkurransen. Nå er det over 20 påmeldte. Først hadde jeg bare 1 kommentar, men så sendte jeg BloggShout, å har til nå fått 20 kommentarer! Må bare si takk for alle som har meldt seg på, og håper flere melder seg på. Det er jo 4 dager til jeg kårer vinneren, men jeg kan begynne å vurdere nå. Så tar det ikke så lang tid!

 

http://sannesays.blogg.no/1308829459_kommenter.html


Snakkis!
Hei, jeg skal ha en link-konkurranse. Vis over 10 kommenterer (og mer) , skal jeg trekke den bloggen jeg synes ser mest spennende ut. Jeg legger bloggen til en av linkene mine, i ca. 2 uker! Når jeg skal trekke en vinner, ser jeg på hvordan designet, headeren og innleggene er. Kommenter, og kankje det blir deg!

 

Siste sjanse å melde seg på - 30.juni.2011       Da trekkes vinneren!
bilde bilde bilde


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


Arkiv


· Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011


Kategorier


· 20 days challenge · Anbefaling · bilder · Blogg · design · facts · Hverdag · innkjøp · klær · KOLLEKSJON · Konkurranse · mat · outfit · sommerferie · ting og tang · topp 5 · video

Linkerblogg.no
Få din egen blogg!
hm.com/no

Design / Layout
hits