NY blogg

Hei ♥

Har vurdert leeeenge å lage en ny blogg, og idag laget jeg en. Den kan du finne heer --> sannemelhuus

Har vært så utrolig blogg lei i det siste, mest pga jeg har hatt annet å gjøre da. Men nå skal det ikke være 2 uker mellom hvert innlegg. Gikk ofte innom bloggen av og til å bare tenkte "Bllæææh, orker ikke blogge idag, får gjøre de imorgen". Slik var det hele veien, men det ble aldri  til at jeg blogga liksom. Men nå når jeg har fått ny blogg, håper jeg blogglysten kommer tilbake ♥

Håper dere vil følge meg på min nye blogg da ♥ -------> sannemelhuus.blogg.no

Nytt år og nye muligheter

Heiiheiii ♥

For det første ,å jeg bare si godt nytt år, kan ikke fatte at det er 2012 allerede, tiden går så fort! 
Helt siden "3.juledag" har vi vært i Røldal, så da har jeg ikke fått blogget før nå! Vi har stått på slaom, kjørt til Odda og spist middag hos noen venner. Det har vært utrolig gøy, å på nyttårsafta ver vi med noen fra Tasta og noen venner av oss. Vi spiste kalkun, hadde noen leker, så på fyrverkeriret og snakket litt. Jeg vet ikke hvordan, men jeg klarte å glemme kameraet mitt hjemme, så jeg fikk bare tatt bilder med mobilen, derfor er det veldig dårlig kvalitet på bildene. Menmen, bedre med dårlige bilder enn ingen bilder! Dette bilr litt sent innlegg, men har ikke hatt tid tidligere.

Nå ikveld har jeg ryddet litt, har rydda i noen skuffer som var helt overfyllte med ting og tang. Har også fått en liten betennelse i øret etter at jeg tok piercingen, gjør ikke så veldig vondt, men hele øret er på en måte en "skorpe" :-/
Viser ikke bilde, fordi det er så ekkelt. Håper det gir seg snart, hater slike ting. Leste på nettet om det, å der står det at det kan ta 10 dager eller noen uker! Håper inderlig ikkke det varer så lenger. Smører det inn med antibiotika og andre renseting hele veien, så jeg håper det går bort om noen dager! Noen som har tips til å få det bort?


 
Synes? ♥

her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011

kategorier


20 days challenge
Anbefaling
bilder
Blogg
design
facts
Ferie
Hverdag
hårfrisyrer
innkjøp
jul
klær
KOLLEKSJON
Konkurranse
mat
outfit
rommet mitt
sommerferie
spørsmål
ting og tang
topp 5
video

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!
hm.com/no

design av:


idawisth.blogg.no
hits