Hei, endelig får jeg tid til å legge ut bilder fra turen til Spania. Har vært opptatt hele uken, men skal jeg blogge litt!

Her kommer bilder fra spania: Sånn! Det tok litt lang tid å laste opp. Nå må jeg seriøst legge med, skal jobbe imorgen, så jeg må tidlig opp. Jeg kan skrive hva vi gjorde en annen dag. Snakkes, God natt!
Hallais! Denne uken skal jeg bare jobbe, så det blir lite blogging.
Neste uke skal jeg, mamma, pappa, Anita og Odd (venner av mamma og pappa) til Sverige. Men det er bare kankje at jeg skal være med! Jeg har ikke så veldig lyst. Jeg har jo lyst til å dra til Liseberg å shoppe masse. Men jeg vet ikke om jeg gidder, siden jeg har ingen venner jeg kan ha det gøy med, og vi skal jo kjøre helt til Sverige liksom. Skal jeg bli med eller ikke? Jeg klarer ikke å bestemme meg. Men, men, men....jeg aaaaneeerrr iiiiikkkke!!!! Grr, blir litt irretert!

Plis hjelp meg!?

I bilen skal pappa og Odd sitte fremme, og jeg, mamma og Anita skal sitte i midten bak! Det blir litt trengt for å sitte i bileen i MANGE timer! Pluss at jeg kommer til å høre på mannesnakk og damesnakk...noe som jeg ikke er interesert i! Men får bestemme meg snart, må spørre om jeg kan sove hos noen også vis jeg ikke skal være med. Jeg liker ikke å være alene hjemme sjønner dere! 

Men nå må jeg legge meg, skal tidlig opp imorgen! God Natt .

 

 

 

 

HJELP MEG!?  SKAL/SKAL IKKE?
Hei, skal øyeblikk legge meg nå. Skal selge jordbær og grønnsaker på Hjelmeland imorgen. Skal være klar halv ti, å skal jobbe til rundt 4. Så det blir ikke så veldig lang dag! Men nå må jeg gå legge meg, begynner å bli litt trøtt! Tok noen random bilder: (dårlig kvalitet pga. tok bilder m/pc-en)

Har dere sommerjobb, eller noe lignende det jeg gjør?

GOD NATT!
Hei, nå er jeg i Stavanger. Jeg er hos en kompis som heter Ruben. Skal være her til fredag, senere skal vi på VG-lista (jeg, Ruben og en kompis av han). 
Blir jo litt drit da, det regner så sykt mye. Kommer til å være helt gjennom våte når vi kommer hjem igjen.  Det kommer sikkert ikke til å bli så mye blogging fremover, jeg skal være her til fredag, så reiser vi til Spania på lørdag. Så vi får se hvordan det går! 
Men vi snakkes! 

 

259820_234476713248348_222824491080237_877670_7833669_n_largeBilde fra weheartit.com

 
God morgen! Hei, nå har jeg akkurat stått opp, eller for snart en time siden da. Nå skal jeg spise frukost, å tenkte å se litt på tv. 
Igår fant jeg ut at jeg skal på VG-lista. Jeg skal komme til en som heter Ruben (han som skal være med til Spania) på tirsdag, vg-lista er ikke før på onsdag, men jeg kunne komme før. Vi har det alltid morsomt, så vi kommer sikkert ikke til å kjede oss så mye! Jaja, nå skal jeg spise så vi snakkes!

(deilig uten å ha stelt meg, ja!)

Jeg lurte meg til en liten dessert også: Hva pleier du å spise til frukost?

Hva spiste du idag?
Hei, tidligere idag var jeg og mamma ved sjøen. Det var ganske koselig der, og jeg tok noen bilder som kommer under. Det var veldig varmt i sjøen, men jeg orket i ikke å bade. Jeg har faktisk blitt solbrent på skuldrene, men jeg hadde jo ikke smørt meg med solkrem, så det var grunnen. Jeg bare hater å ta på solkrem, gjør du? Jeg vil heller være solbrent enn hvit. Det hørtes ikke så logisk ut, men jeg blir nesten aldri brun, men jeg blir liksom fort solbrent. Okei, jeg hvet det ikke var noe mening i det jeg sa, men bare gløm det!

Her kommer noen bilder:


 

Hva synes du om bildene?


Hei, nå har jeg vært ute ganske lenge å jobbet i hagen med mamma. Det var faktisk litt kjekt, noe det ikke pleier å være. Men etter 2 timer begynte det å bli litt kjedelig! Da gikk jeg å så på One Tree Hill, og spiste is.
Jeg legger ut et innlegg om en enkel dessert jeg pleier å lage.

FØR:

ETTER:Alt det som er ved siden av trillebåren er bare ugress og grener. Det er sikkert 15 lass!

Hva skal/har du gjort/gjøre idag?
I helgen fikk jeg skikkelig sommer følelse. Det var rundt 30 grader og varm vind. Har badet i bassenget vårt, spist is, kjørt moped, sovet på trampolinen og bare hatt det gøy. Hva har du gjort på?
Heeeiiiii, nå er det sommerferie. Men det var ikke så fin start på ferien da, masse regn og litt vind, sier ikke mer...
Vi fikk karakterene også, kan vise dem en annen gang (maybe).Nå skal jeg ut å bade, tar kankje noen bilder. Men får se, siden det regner sånn! -.-

 

Snakkis 
bilde bilde bilde


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


Arkiv


· Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011


Kategorier


· 20 days challenge · Anbefaling · bilder · Blogg · design · facts · Hverdag · klær · KOLLEKSJON · Konkurranse · mat · outfit · sommerferie · ting og tang · topp 5 · video

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg! · hm.com/no

Design / Layout
hits